Vegyszermentes papírhéjú sárga húsú batáta (dörzsöléssel pucolható) Nagykörüből Hőkezelés útján lett télálló (Felszedés urán 5 napig 35 fokon tartották, hogy beforrjanak a sérülései és így nem tud megromlani.)
Tulajdonságok: Hússzín világos sárga, héja sárga Főzési típus A+B
Új burgonya, általános felhasználásra. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: sárga, Főzési típus B
Új I. osztályú saláta burgonya. Elsősorban saláták, hidegtálak alapanyaga. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: világos sárga, Főzési típus A
Az ár súly függvényében változhat. Átadáskor kerül véglegesítésre! Tálas Károly kímélő gazdaságából, Cserkeszőlőről
Az ár súly függvényében változhat. Átadáskor kerül véglegesítésre! Tálas Károly kímélő gazdaságából, Cserkeszőlőről