Tulajdonságok: Hússzín világos sárga, héja sárga Főzési típus A+B
Új burgonya, általános felhasználásra. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: sárga, Főzési típus B
Új I. osztályú saláta burgonya. Elsősorban saláták, hidegtálak alapanyaga. Tulajdonságok: Héjszín piros, Hússzín: világos sárga, Főzési típus A
Íze lágyabb, kevésbé csípős, mint a hagyományos hagymafajtáké Az édeshagyma salátákhoz, grillezéshez ajánlott
Tavaszi fokhagyma kétféle kiszerelésben: 25 dkg-os és 50 dkg-os A tavasszal ültetett fokhagyma kisebb fejű, azonban jól eltartható. Íze aromásabb, ízletesebb, mint az őszié.
II. osztályú kápia paprika Lakatos Szabolcs gazdaságából Kicsit görbék, de egészségesek és finomak :)