Cseresznyemustárunkat sült húsok, vadételek mellé ajánljuk elsősorban. Nem édes és nem hagymás, nem csípős, viszont semmilyen ízesítést nem igényel, tálaláskor tesszük a tányérra a natúr sült hús mellé. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz!
Levendulás eperlekvárunk készítése során kizárólag magyar, szabadföldi epret, cukrot, levendulát és citromsavat használtunk. A levendula remekül harmonizál az eperrel, igazi különlegesség. Tartósítószert, színezéket nem tartalmaz.
Az őszibarack lekvárja levendulával még különlegesebb. A levendula kellemes, vaníliás ízvilágú fűszer, óvatosan használva magas szintre emelhetjük az amúgy is finom lekvárokat.
Levendula és sárgabarack - tökéletes párosítás, igazi ízharmónia. Termékeinkbe semmilyen tartósítószert vagy ízfokozót nem teszünk, kizárólag hagyományos módszerrel, dunsztolással tartósítunk.
Levendulás szilvalekvárunk kizárólag szilva, cukor, levendula és citromsav felhasználásával készül. A levendula kiváló kiegészítője a szilva ízének, használatával különlegessé tehetjük az egyszerű palacsintát is. 220gr-os kiszerelés
Nyugtat, segíti a relaxációt, a gyerekek egyik kedvence. Felnőtteknek pedig Roséhoz ajánlom, kíváló párosítás. Egy pohár rosé fröccsbe 2-3 cl levendulaszörpöt teszünk, hűvösen fogyasztjuk.
Szólát Béla őstermelő, Tiszakécske A terméket darabra lehet rendelni, de az ÁR SÚLYMÉRÉS után válik véglegessé.
Ez a termékünk az igazi magyar ízvilágot képviseli, a natúr fokhagymakrémünket, szegedi édesnemes fűszerpaprikával, feketeborssal, köménnyel, babérlevéllel, majoránnával fűszereztük. 100%-ban valódi makói fokhagymából készül, só, aszkorbinsav, minimális olaj és fűszerek hozzáadásával. Mesterséges tartósítószert nem tartalmaz. Hűtőben 1 évig eltartható bármiféle minőségromlás nélkül, köszönhetően a speciális receptünknek. Elsősorban húsok pácolásához ajánljuk. Karakteres ízvilágot képvisel, bármilyen ételben helyettesíti a nyers gerezdes fokhagymát, ételízesítésnél vegyük figyelembe sótartalmát. Gyorspácként funkcionál, elegendő 1-2 órával sütés előtt befűszerezni a húsokat. Ne feledjük vírus ellenes hatását. Családi gazdaságunk a méltán híres Makói fokhagymát termeli, már több mint 30 éve, mely igazi értéket képvisel. Gondos munkával és odafigyeléssel készítjük termékeinket, hogy minél többen élvezhessük az igazi ízletes fokhagyma nagyszerű előnyeit. Adatok
Ez a termékünk az igazi magyar ízvilágot képviseli, a natúr fokhagymakrémünket, szegedi édesnemes fűszerpaprikával, feketeborssal, köménnyel, babérlevéllel, majoránnával fűszereztük. 100%-ban valódi makói fokhagymából készül, só, aszkorbinsav, minimális olaj és fűszerek hozzáadásával. Mesterséges tartósítószert nem tartalmaz. Hűtőben 1 évig eltartható bármiféle minőségromlás nélkül, köszönhetően a speciális receptünknek. Elsősorban húsok pácolásához ajánljuk. Karakteres ízvilágot képvisel, bármilyen ételben helyettesíti a nyers gerezdes fokhagymát, ételízesítésnél vegyük figyelembe sótartalmát. Gyorspácként funkcionál, elegendő 1-2 órával sütés előtt befűszerezni a húsokat. Ne feledjük vírus ellenes hatását. Családi gazdaságunk a méltán híres Makói fokhagymát termeli, már több mint 30 éve, mely igazi értéket képvisel. Gondos munkával és odafigyeléssel készítjük termékeinket, hogy minél többen élvezhessük az igazi ízletes fokhagyma nagyszerű előnyeit. Adatok
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!