Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

Bio ámorakácméz

Az ámorakácmézünket a szolnoki Tisza-ártéren élő ámorakác (más néven gyalogakác vagy vízi akác) nektárjából készítik a méhek. Családunknak ez a kedvence! Illatos, aromás, lassan kristályosodó méz. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben árusítjuk. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft/db áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

4100 Ft / db
4.32 Ft/g

Bio citrom

Biogazdálkodásból származó magyar citrom.

3600 Ft / kg
3600 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-03-24
Rendelhető 2023-03-22-ig

Bio gyimesi racka hús (bárány, vegyes)

Családi  gazdaságunk egyik különleges terméke a füstölt csirke mellett a Gyimesi racka juh hús. Egyelőre nagyon ritkán rendelhető a kis létszámú állomány miatt, amely saját szaporulatból folyamatosan bővítés alatt áll. A hazai köztudatban a rackáról sokak számára az alföldi racka juh ugrik be, egyenes, hosszú, csavart szarvával, de nálunk az inkább Erdélyben és Székelyföldön honos Gyimesi racka található meg. A racka húsnak kiemelkedő a gasztronómia értéke. Ízvilágában határozottan különbözik a többitől, mert húsa édeskés, márványos, nem faggyús. Tartalmas, intenzív ízű étel készíthető belőle. Kulonleges hangulata van ősszel és télen a bográcsos birkapörköltnek egy forró teával, forraltborral, családi, baráti társaságban a szabadban. 

4800 Ft / db
4800 Ft/kg

Bio hársméz

Erős illatú, rendkívül zamatos méz. Elsősorban felső légúti megbetegedések és hörghurut ellen javasolt a fogyasztása (hársfateával különösen). Enyhe nyugtató hatású. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben értékesítjük. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft/db áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

4100 Ft / db
4.32 Ft/g

Bio lépesméz

230-260 g-os bioakác lépesméz szelet. 

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Bio propoliszos vegyes virágméz - 300 g

A propoliszos méz enyhíti a torokfájást, a köhögést, gyulladáscsökkentő hatású, valamint rendszeres fogyasztása az immunrendszert erősíti. A biopropolisz mentes a méhek atka elleni védelmében használt kemikáliáktól, hiszen csak bioméhészetben engedélyezett szereket használunk. 300 g-os kiszerelésben árusítjuk. A propolisztinktúra kiválása a méz tetején természetes. Használat előtt javasoljuk belekeverni a mézbe. Összetevők: vegyes virágméz, propolisztinktúra

1900 Ft / db
6333.33 Ft/kg

Bio selyemfűméz

A selyemfű (más néven selyemkóró) nektárját Nyársapát környékén gyűjtik méheink. Rendkívül illatos, zamatos, fűszeres méz, mely lassan kristályosodik. Nyers ételek különleges ízesítője. 500 g-os és 950 g-os kiszerelésben árusítjuk. Saját üvegeinket (tetővel) 25 ill. 50 Ft-os áron beszámítjuk a következő vásárláskor.

4100 Ft / db
4.32 Ft/g

Bio tehéntej

Bio tehéntej, Zagyvarékasról.CSAK ABBAN AZ ESETBEN  rendelj ilyen tejet, HA MÁR VAN ÜVEGED amit visszahozol, mivel a tej már csak üveges formában vehető. :)  

500 Ft / l
500 Ft/l

Bio tehéntej +üveg

Aki még nem rendelt tejet az válassza ezt az opciót, mert ebben benne van az üveg ára is. Amennyiben a következő alkalomra visszahozza az üveget már a elég a bio tejet betenni a kosárba.

940 Ft / db
940 Ft/l

Bio tojás

Bio minősítésű tyúktojás. 130 ft/db.  10/db doboz

1300 Ft / csomag
130 Ft/db

Bio tojás

Gazdaságunk első terméke a bio minősített tojás volt. A minősítésnek köszönhetően, amelyet a Biokontroll Hungária végez, garantáltan egy GMO-, mezőgazdasági vegyszermaradvány-, antibiotikum-, és gyógyszermaradványmentes élelmiszer kerülhet vásárlóink asztalára. Tojásunk a takarmányozásnak köszönhetően, ami a saját magunk által kifejlesztett teljes értékű bio takarmánykeverékekkel történik, a legmagasabb beltartalmi értékekkel rendelkezik és gasztronómiai értéke kimagasló. A belőle készült tészták, sütemények felülmúlják az elvárásokat. Tojó tyúkjaink szabadon tartottak, nagy területen, stresszmentesen és boldogan kapirgálhatnak.

1350 Ft / doboz
135 Ft/doboz

Birsalma

720 ml a befőtt ürtartalma. Kistermelői kézműves termék. A birs magas cukortartalmú - minimális cukorfelhasználással készült. Összetevők: hámozatlan gyümölcs, víz, cukor  

1000 Ft / üveg
1 Ft/üveg