Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

Csúzi Pince Bodzaecet 250ml

A bodzaecetet  méz nélkül erjesztett, szűretlen almaecetből készül, melybe frissen szedett, teljesen kinyílt bodzavirágzatokat áztatnak. Az almaecet savtartalma az áztatás során feltárja és kiáztatja a bodza virágporát, mely így varázslatos illatot és zamatot kölcsönöz a terméknek. 100% almaecetben áztatott bodzavirágzat, 5-8% közötti savtartalommal. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtik, majd a bodzavirágzás idején nagy mennyiségű bodzavirágzatot áztatnak benne. Ülepedés után fejtik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az alma eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

2660 Ft / db
10.64 Ft/ml

Csúzi Pince Fekete ribizli ecet 250ml

100% fekete ribizli ecet, 5-8% közötti savtartalommal. A fekete ribizli kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt feketeribizli bort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán és cink) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Zöldség- és gyümölcssaláták alaplevéhez, koktélokhoz és húsok pácolásához ajánljuk. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

2660 Ft / db
10.64 Ft/ml

Csúzi Pince Fűszeres Almaecet Bazsalikommal 250 ml

Almaecet (100%) bazsalikommal A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

1650 Ft / db
6.6 Ft/ml

Csúzi Pince Fűszeres Almaecet Kakukkfűvel 250ml

Összetétel: almaecet (100%). Kakukkfű A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét.   Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

1650 Ft / db
6.6 Ft/ml

Csúzi Pince Fűszeres Almaecet Rozmaringgal 250 ml

Almaecet (100%) rozmaringgal. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült.  Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét.   Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

1650 Ft / db
6.6 Ft/ml

Csúzi Pince Fűszeres Almaecet Tárkonnyal 250 ml

Összetétel: almaecet (100%). tárkony A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét.   Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

1650 Ft / db
6.6 Ft/ml

Csúzi Pince Málnaecet 250ml

100% málnaecet, 5-8% közötti savtartalommal. A málnát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt málnabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kalcium, kálium, magnézium és vas) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Javasoljuk zöldség- és gyümölcssalátákhoz egyaránt, de ki lehet próbálni húspácokhoz is. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

2660 Ft / db
10.64 Ft/ml

Csúzi Pince Mézen érlelt szűretlen Almaecet

Összetétel: almaecet (100%). A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét.   Kiszerelés: 250 ml, vagy 500 ml üvegben Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

1650 Ft / db
6.6 Ft/ml

Csúzi Pince Sárgabarackecet 250ml

100% sárgabarackecet, 5-8% közötti savtartalommal. A sárgabarackot kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt sárgabarackbort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns-, flavonoid- és ásványi anyag (kalcium, foszfor, kálium, nátrium, magnézium és vas) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Zöldség- és gyümölcssaláták alaplevéhez, koktélokhoz és húsok pácolásához ajánljuk. A ázsiai konyha különösen kedvelt ecettípusa. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor

2660 Ft / db
10.64 Ft/ml

Cukkini

Az ár súly függvényében változhat. Átadáskor kerül véglegesítésre! Tálas Károly kímélő gazdaságából, Cserkeszőlőről  

890 Ft / kg
890 Ft/kg

Cukkini - sárga 50 dkg

Az ár súly függvényében változhat. Átadáskor kerül véglegesítésre! Tálas Károly kímélő gazdaságából, Cserkeszőlőről  

446 Ft / csomag
892 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2025-07-18
Rendelhető 2025-07-16-ig

Cukormentes berkenye lekvár

Fekete berkenyéből készített lekvár. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Összetétel: Berkenye, Alma, édesítőszer, pektin. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 350gr.

1700 Ft / üveg
4857.14 Ft/kg