Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

EzerjóFű Immun tinktúra -alkoholos (50ml)

Immunerősítő hatású vizes-alkoholos gyógynövénykivonat.  Gyógynövények: Kisvirágú füzike, Madárberkenye, Közönséges gyíkfű, Máriatövis, Görögszéna, Echinacea angustifolia, Echinacea pallida, Echinacea purpurea, Jiaogulan, Koriander, Lestyán, Lucerna, Réti legyezőfű, Szibériai ginzeng, Izlandi zuzmó, Kökény A jiaogulan támogatja az immunrendszert. A kisvirágú füzike segíti a szabadgyökökkel szembeni védelmet, melyek sejt- és szövetkárosodást okoznak. A madárberkenye segíti a stressz és a megerőltetés káros hatásainak csökkentését. A közönséges gyíkfű, az Echinacea angustifolia, pallida és purpurea, valamint a koriander támogatja az immunrendszert és a szervezet védekezőképességét, segíti az antioxidáns hatást. A görögszéna hozzájárul a fizikai és szellemi frissességhez. A réti legyezőfű segíti az immunrendszer erősítését. A kökény segít a szervezet megerősítésében.  Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül. Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat,  Kiszerelés: 50ml Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó! Figyelmeztetés: Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető! Alkalmazása káros lehet alkoholbetegeknél. A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Alkoholtartalom: 36 V/V % Az IMMUN tinktúra az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholos terméke. Gyártja: EzerjóFű Gyógynövény Kft Zalaegerszeg

3500 Ft / db
70 Ft/ml

EzerJóFű Pajzsmirigy tinktúra -alkoholos (50ml)

Gyógynövények: Szúrós gyöngyajak, mely kiváló szer  pajzsmirigy túltengés ellen. Vizi peszérce : igen hatásos segítségnek bizonyul pajzsmirigy túlműködés esetén, hiszen befolyásolja mind a jódanyagcserét, mind pedig a mirigy hormontermelődését. A thyroid formula támogatja a pajzsmirigy funkcióit. Orvosi citromfű: Szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túlműködésből adódó idegességet. Orvosi levendula, Orvosi zsálya. Napi adag: 2 ml (2 g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül. Felhasználási javaslat: naponta 2×20 csepp étkezés előtt fél órával. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Tárolás: fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. Használat előtt felrázandó!  Figyelmeztetés: Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető! Alkalmazása káros lehet alkoholbetegeknél. A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Alkoholtartalom: 36 V/V % A PAJZSMIRIGY tinktúra az Ezerjófű énkezű gyógyműves alkoholos terméke. Gyártja: EzerjóFű Gyógynövény Kft Zalaegerszeg Kiszerelés: 50 ml Folyékony étrend-kiegészítő, Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat

3500 Ft / db
70 Ft/ml

Fahéjas cruffin

A muffin és a croissant házasságából született ínycsiklandó péksütemény.

399 Ft / db
399 Ft/db
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-05-10
Rendelhető 2024-05-08-ig

Fahéjas körtés füge

Mézédes érett fügéből készített lekvár különlegesség. Tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőben tartandó, 3 napon belül fogyasztandó. Összetétel: füge, cukor, fahéj. Szállítás minden páratlan héten. A köztes időben előrendelést lehet leadni. Kiszerelés: 200gr.

1000 Ft / üveg
5000 Ft/kg

Fahéjas repcekrémméz bioméhészetből

A fahéjas repcekrémmézet bioméhészetünkből származó repcemézből és fahéjból keverjük krémesre.Igazi csemege! Összetevők: repceméz bioméhészetből, fahéj 30 és 50 dkg-os kiszerelésben kapható.  

1800 Ft / db
3.6 Ft/g

Fehér kovászos

Búzakenyér, kizárólag hosszúérlelésű kovàsszal! Adalék és tartósítószer mentesen , mindössze 4 féle összetevőből készül , liszt, víz, só és szeretet! A fehér kovászos kenyér 55 dkg súlyú. A nagyobb méretű fehér kovászos kenyér 85 dkg súlyú. Rendelési lehetőség szerda 22:00-ig lehetséges a kenyér esetében!

1175 Ft / db
2136.36 Ft/kg

Fehérrépa

Fehérrépa Szabadszállásról.

890 Ft / csomag
1780 Ft/kg

Félbarna kovászos

4 féle gabonából ( búza, tönköly, alakor, rozs) készülnek a félbarna kenyérkék! Kizárólag kovásszal, adalék és tartósítószer mentesen! Frissen örlöm a búzàt , így magas tápértékű és ízletes cipócska kerül az asztalra! liszt+víz+só+szeretet=Félbarna kovászos! A félbarna kovászos kenyér 50-60 dkg súlyú. A nagyobb méretű félbarna kovászos kenyér 80-90 dkg súlyú. Rendelési lehetőség szerda 22:00-ig lehetséges a kenyér esetében!

1287 Ft / db
2340 Ft/kg

Fermentált termékek

Fermentált sárgarépa összetevők: sárgarépa, víz, só, fűszerek Fermentált sárgarápa-karfiol összetevők: sárgarépa,karfiol,víz,só,fűszerek Fermentált sárgarépa-karalábé összetevők: sárgarépa,karalábé,víz,só, füszerek Fermentáltcékla összetevők. cékla,víz,só,fűszerek Fermentált vegyesvágott összetevők: lila-fehérkáposzta,hagyma,sárgarépa,víz,só,fűszerek Tartósitószert nem tartalmaznak!!!! 580ml-es dobozkában kb.40 dkg töltettel. A fermentált ételek élő élelmiszerek. Enzimeket és aktív tejsavbaktériumokat tartalmaznak, melyek egészséges bélflórát biztosítanak!

1450 Ft / doboz
36 Ft/doboz

Földieper

Növényvédőszer  és műtrágya mentes, fenntartható gazdaságból származó mézédes eper :-)

1725 Ft / doboz
3450 Ft/kg

Földimogyoró (sótlan) akácmézben (250g)

Földimogyoró akácmézben, különös házasság, meglepően finom!

1400 Ft / üveg
5.6 Ft/g

Fonott kalács

Összetevők: liszt, víz, élesztó, cukor, só, tejpor, margarin A termék súlya: 250 gr

520 Ft / db
520 Ft/db