Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Egyedi kézműves termékek

100% természetes Méhviasz formagyartyák

Méhviasz formagyertyák. Mivel tiszta méhviaszból és kezeletlen, 100% pamut kanóccal készítem, így csakis teljesen természetes anyagokat tartalmaz! Kisgyermekes családoknak is ideális választás a károsanyag mentessége miatt! A méhviasz jótékony tulajdonságai: Negatív ionokat bocsát a levegőbe, ami nyugtató hatású. A felsőlégúti megbetegedések tüneteit is csökkenti, fertőtlenítő, csíraölő hatású. 100% természetes anyag, nem esik át kémiai kezelésen, ezáltal nem jut toxikus vegyi anyag a lakótér levegőjébe. Kellemes, jellegzetes illatú. Meleg fénye a testet, lelket, szellemet is nyugtatja. Tartósan, sokáig képes égni. Nem csöpög, füstöt nem bocsát ki. A méhviasz a paraffin gyertyáktól eltérő tulajdonságú, befelé égő, ezért kicsit másképpen kell bánni is velük. Hogy minél több öröme legyen bennük, a következőkre kell odafigyelnie: - A vastag gyertyákat addig kell égetni, míg az összes viasz folyékony nem lesz. Ha nem elég hoszszan égetik őket, a gyertya üreges lesz, lángja megrövidül. - A gyertya eloltásához a kanócot csipesszel vagy valamilyen fémeszközzel rövid időre a viaszba kell mártani, majd újra kiegyenesíteni. Ez megakadályozza a füstölgést és a következő meggyújtáskor a gyertya szebben ég. - A gyertya szélét ne károsítsa meg, különben a viasz lefolyik és a gyertya üregesen fog égni. Ha a széle már túl magas, meleg eszközzel egyenletesen vágja le. - Kerülje a huzatot: a gyertya kormozni fog, nem ég egyenletesen és a viasz lefolyik. - A gyertyát biztonságos gyertyatartóba tegye és soha ne hagyja őrizetlenül! Bagoly: magassága 5 cm Imádkozó angyalka magassága: 5,5 cm Piramis angyalka magassága 7-8 cm, talp szélessége 5 cm.

500 Ft / db
500 Ft/db

ajtódísz, falidísz

Természetes anyagokból készült kopogtató, vagy falidísz. Felhasznált anyagok: falap, csuhé.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Angyalka ásvány karkötő

Karkötők ásvány angyalkákkal. Választhatóak különböző ásványokból, aktuális készlet a lenyitható választó fül alatt.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

Angyalkás kulcstartó

Angyalka kulcstartók, testük színezett üveg, fejük 8 mm- es ásvány.  választható: Citrin, extra minőségű Labradorit, Hegyikristály és Thulit ásványokból.  Kitűnő ajándék lehet, de meglepheted vele saját magad is. 

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Ásávny 7 csakra karkötő

7 csakra ásvány karkötő vörös fonalon. Ékszereim a legmagasabb minsőgű, drágakő szakértő által bevizsgált eredeti ásványokból készülnek. Az ásványok használata mellett energikusabban, határozottabban, magabiztosabban tudod ellátni mindennapi teendőidet, sokkal könnyebben tudsz megbirkózni az előtted álló feladataiddal. A karkötőt a bal csuklóra méretre kötjük csomóval, majd a csomót melegítjül, így stabilizáljuk. A megadott méretek szorosan mért csuklóméretek, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm

3000 Ft / db
3000 Ft/db

baglyos dísz

Igazi őszi színekkel készült ez a dísz. A koszorú átmérője 16 cm, melyre zsákvásznat festettem, azzal vontam be. A bagoly és a falevelek fából. Szalma díszek  és mini toboz díszíti még.

2180 Ft / db
2180 Ft/db

Csipke angyalka méhviszgyertya

Különleges csipkés angyalka formájú méhviaszból készült kézműves termék.  Otthonod dísze lehet, vagy a mennyben lévő szeretteink emlékére Halottak napján gyújthatunk egy gyertyát. 10cm magas 70 gr súlyú a gyertya. 

900 Ft / db
900 Ft/db

csuhé angyalkák

Csuhé angyalkák - őrangyalnak, fenyődísznek, asztali dísznek..... Kukorica leveleiből készült, haja kukorica selyem. Mérete 7 - 8 cm. 

600 Ft / db
600 Ft/db

csuhé tündér

Az alkotáshoz izlandi zúzmót, falapot, csuhét, szalmát   használtam fel. A tündér s a rajta lévő kiegészítők is csuhéból készültek. A haja kukorica selyem. A falap zúzmóval bevont, rajta  általam készített szalma díszek. Az őszhöz épp úgy illő ajándék, mint a lassan közeledő karácsonyhoz is.

3300 Ft / db
3300 Ft/db

Édes ajándékcsomag - kicsi

Finom és stílusos mézes ajándék Karácsony, születésnap, névnap... a méz kiváló ajándék barmilyen alkalomra. A doboz 4 db 50 g-os különböző termelői mézet díszüvegben tartalmaz 7 fajta mézből válogatjuk össze a csomagokat (akác, ámor, vaddohány, zsálya, mézharmat, vegyes virágméz, repce). A kiürült kis üvegcsék praktikusan újrahasznosíthatóak, példaul szárított fűszerek tárolására, vagy jamek kipalackozásához. Rólunk: Vándorméhészetünk zagyvarékasi telephellyel 2014-óta működik. Munkánk során a természet és a méhek szeretete az elsődleges szempont, ezért a méheink kizárólag mézen telelnek. További termékeink  

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Édes ajándékcsomag - nagy

Finom és stílusos mézes ajándék - Most fehér dobozban! Karácsony, születésnap, névnap... a méz kiváló ajándék barmilyen alkalomra. A doboz 4 db 110 g-os különböző termelői mézet díszüvegben tartalmaz 7 fajta mézből válogatjuk össze a csomagokat (akác, ámor, vaddohány, zsálya, mézharmat, vegyes virágméz, repce). A kiürült kis üvegcsék praktikusan újrahasznosíthatóak, példaul szárított fűszerek tárolására, vagy jamek kipalackozásához Rólunk: Vándorméhészetünk zagyvarékasi telephellyel 2014-óta működik. Munkánk során a természet és a méhek szeretete az elsődleges szempont, ezért a méheink kizárólag mézen telelnek. További termékeink

3000 Ft / db
3000 Ft/db