Mások ezeket rendelték


Parázsburgonya - ÚJ
Új Balatoni rózsa parázsburgonya Aprószemű, gömbölyded krumpli. Tepsiben fűszerekkel sütve egytálételként is megállja a helyét, de alufóliába csomagolva, parázson, szabad tűzön sütve is mennyei köret.

Sárgadinnye
Mézédes magyar sárgadinnye, a nyár régen várt slágere. Az ár kilogrammonként értendő, a dinnyék súlya darabonként eltér. Felhasználási javaslat: Hideg levendulás sárgadinnye-krémleves Előkészítési idő: 10 perc Elkészítési idő: 20 perc Mennyiség: 2 főre Hozzávalók: 1200 gramm sárgadinnye 250 ml víz 100 ml növényi tejszín 1 - 2 evőkanál méz, attól függően, hogy a dinnye mennyire édes 3 szál levendula virágos feje Elkészítés: A sárgadinnyét megpucoljuk, kiszedjük a magját, és kis kockákra vágjuk. A vízzel együtt egy lábosban feltesszük főni. Amikor megpuhult, botmixerrel leturmixoljuk. Ezután hozzáadjuk a mézet, tejszínt és a levendulát, és addig főzzük, amíg forrni kezd. Majd levesszük a főzőlapról, és hagyjuk egy kicsit kihűlni. Ezután 2 - 3 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a levendulákat kivesszük a levesből.