Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Sziasztok, több mint 20 ève foglalkozom különféle varrásokkal. Az utóbbi pár évben kezdtem el hímezni, professzionális géppel. Készítek továbbá táskákat, díszpárnákat, esküvőre gyűrű párnát, de egyébként szeretem a kihívásokat, bármit szívesen elkészítek ha van elképzelés. Ha nincs kész ötlet, azt ... (tovább)
Okleveles agrárkémikus, növényvédő szakmérnök végzettséggel rendelkezem. Őstermelőként 4 hektár gyümölcsöst gondozok. Várható termékek: meggy, cseresznye, szilva, többféle alma, körte, szőlő, sárgabarack, őszibarack, birs, idővel talán még további gyümölcsök, zöldségek is. ... (tovább)
Tiszaalpáron a Holtág partján igyekszünk a természettel összhangban élni, és ökologikus módon zöldségeket és gyümölcsöt termelni. A szezon elején leveles zöldségekkel készülünk, aztán jön majd a sokféle színű és formájú ízletes szabadföldi paradicsom, cukkini, zöldbab, miegymás, ősszel pedig a nálun ... (tovább)
Vészity Katalin vagyok a Csigaporta Ökobázis alapítója. Kistermelőként azokat a javakat kínálom, amit a saját családom asztalára is teszek. Szabadon kapirgáló tyúkjaink és fürjeink tojását, zöldségkrémeket, amelyekhez az alapanyagok nagy része és a fűszerek is a kertünkből kerülnek ki. Apropó fűszer ... (tovább)
Mi a Dudás család vagyunk Alattyánról. Méhészek vagyunk szívünkből. Kiváló minőségű méz és mézes termékek széles palettája található nálunk. Jászságban termelt mézeink szeretettel édesítik a napjaitokat.
A Tiszakécske melletti tanyánkon - az Éden major biogazdálkodásban - főként bio tojás termeléssel és konyhakész bio csirke előállításával foglalkozik családunk. Minősített biogazdaságként termékeink garantáltan vegyszermaradvány, GMO, antibiotikum és gyógyszermaradvány mentesek. Jószágainkat szabado ... (tovább)
Termékeim natúr kozmetikumok: Kéz- és testápoló (natúr és mandarin- levendula illóolajjal), Éjszakai regeneráló arckrém (Q10, Hialuronsav, kendermagolaj) , Habszappan (kékszőlő és aloe vera). A krémek növényi, természetes forrásból származó alapanyagból készülnek. Mesterséges színt, illatanyagot, ti ... (tovább)
A Hangák Zöldközösségi Szerveződés célja, együtt lenni, együtt tenni, környezettudatosabban létezni a hétköznapokban és másokat is erre biztatni. Praktikus, és bárki számára érthető és élhető módon szeretnénk ráirányítani a figyelmet arra, hogy a környezetterhelés milyen kritikus méreteket öltött ... (tovább)
Szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozom 2014 óta többek között napraforgó termesztéssel. Régóta töröm a fejem, hogy hogyan lehetne ennek a fantasztikus növénynek a terméséből egészséges nassolni valót készíteni, ami túlmutat a „szotyizás” egyébként még mindig népszerű szokásán. Finomra darált n ... (tovább)
Családunk közel harminc éve méhészkedik, abonyi központtal, az utóbbi tíz évben már hivatalosan és ellenőrzötten is bio minősítéssel. A kíméletes és kevés vegyszerhasználat mindig is fontos volt, nemcsak a méz minősége, hanem a környezetkímélő szemléletmódunk miatt is. Mindennapi életünk során is ig ... (tovább)
Jóllét Műhely Egyesület
Ecker Tamás vagyok Nagykörűből. 16 éve foglalkozom háztáji állattartással. Kamilla nevű 5 éves fejőstehenem tejtermékeit ajánlom a Kosárközösség tagjainak. Állataim elsősorban legelnek a Tisza gáton, kiegészítő takarmányaikat saját magam termelem, teljes mértékben vegyszermentesen. Jelenlegi terméke ... (tovább)
Közel 20 éve foglalkozom mezőgazdasággal. Fő profilom a füstölt paprika, illetve régi-új növények vetőmagjait árusítom.
Sipos Csilla vagyok, a KisCSILLAg teája megálmodója. Gyógy- és fűszernövény termesztéssel foglalkozom már évek óta. Családanyaként fontosnak tartom, hogy mindenből a legjobbat kapják gyermekeim. A mai rohanó világunkban ez különösen nehéz feladat, hiszen a legtöbb termék tartalmaz olyan anyagot, ami ... (tovább)
Link János vagyok östermelő. Tizenöt évig foglalkoztam nemes bodza termesztéssel, de úgy éreztem sokkal többet tudok segíteni az embereknek a KIVI termesztésével. Ezért a bodza ültetvényt felszámoltam és négy évvel ezelőtt kezdtem el megvalósítani az álmom, egy Kivi ültetvény létrehozását. A mottom ... (tovább)
Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre
Tiszaföldvári őstermelő, kistermelő vagyok. Családi hagyományokat folytatva kezdtem mezőgazdasági termelésbe. Tanyánkon a szántóföldi növények mellett kertészeti kultúrák is megtalálhatók, melyeket saját napkollektoros aszalóban dolgozunk fel. Az egészség és környezettudatosságot szem előtt tartva m ... (tovább)
Medvegy János vagyok, lassan közel 2 évtizede foglalkozom faesztergályozással. Főként kis darabszámú, egyedi, vagy máshol nem kapható esztergályos termékek készítésével foglalkozom. Felületkezelés terén a természetes anyagokat, olajokat részesítem előnyben, így gyermekek is bátran ismerkedhetnek az ... (tovább)
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy figyelmet szentel rövid bemutatkozásomnak. Vona Zoltán a becses nevem. 1989 őszén ragadott magával a pékségek semmi máshoz nem hasonlítható illatokkal telt, páradús levegője. 1994 kora nyarán sikeres technikusi vizsgát tettem a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari I ... (tovább)
Családi gazdaságunkban zöldségek és gyümölcsök termesztésével foglalkozunk. Növényeinket vegyszermentes körülmények között, minimális emberi beavatkozás mellett termesztjük, ami annyit jelent, hogy semmilyen ismeretlen kémiai és biológiai lebomlású vegyszert nem használunk. Elsődleges számunkra, hog ... (tovább)
Pintérné Józsa Anita vagyok, őstermelő. Mint hobbikertész és háziasszony mindig is törekedtem arra, hogy amennyire csak lehet csökkentsem ökológiai lábnyomomat. Két éve bukkantam a luffa tökre, ami kiválthatja a háztartásban használt műanyag szivacsot, sőt akár az arctisztító korongot is. 2020-ban k ... (tovább)
besenyszögi vegyszermentes termelő
Sziasztok. Kránicz Kati vagyok, a Sercli Kovászműhely megálmodója. 8 évvel ezelőtt hoztam létre a vadkovászomat, akit azóta is csupa szeretettel, gondoskodással nevelgetek. A hosszú évek során állandóan fejlődtünk - ő és én -, így sikerült egy olyan kovászmagot megalkotni, ami tengernyi információ ... (tovább)
Tiszaföldvári termelő vagyok.
Termékeink 100 % natur környezettudatos szemléletünk és életmódunk köré épültek. Nagy tisztaságú növényi zsírokból olajokból készülnek. Színezéket illatanyagokat egyéb káros anyagokat nem használunk. Hagyományos főzött eljárással, a lehető legkevesebb összetevőből, készülnek kozmetikumaink. Terméke ... (tovább)
2017-ben kezdtük el férjemmel a gombatermesztést, amit azóta is önerőből fejlesztünk. 2022-től kistermelőként szárított gombát készítünk és egyéb szezonális zöldségfélék termesztésével is foglalkozunk. Weboldalunk: http://www.szerafingomba.hu/
BBQ és grill fűszer manufaktúra
András gazda és neje Zsuzsi 8 gyermeket nevelnek. 20 éve foglalkoznak gazdálkodással, a kezdetektől biogazdaságként működnek. A biogazdaságra való áttérésnek szigorú feltételei vannak, 3 évbe tellett mire megkapták anno ezt a minősitést. A gazdálkodással töltött évek alatt egyre fontosabbá vált a cs ... (tovább)
Fergéné Berkesi Tünde vagyok. Kézművesként a Tiffany technikával 2011-ben ismerkedtem meg, azóta is folyamatos tanulással és képzésekkel fejlesztem tudásom. Kezdetben apróbb ajándéktárgyakat, díszeket készítettem, mára megrendelések alapján lámpákat is készítek. 2018-ban elsajátítottam a zsinóréksze ... (tovább)
Alkotó vagyok. Mit is? Természetes és művészi hennát festek. Testnek és léleknek. Krétafestéssel táblákat Neked vagy vállalkozásodnak. Ékszert, régiből újat. FalakaT, vásznakat. Közösségben és magánakcióként.