Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Nálunk minden az alpaka gyapjúról szól! Az alpaka pihe-puha bundája tökéletes alapanyaga gyengéd nemezelt szappanaink, tűnemezelt figuráink és dísztárgyaink folyamatosan bővülő kínálatának. Egy alpaka szőrből készült termék tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki szív ... (tovább)

Családi vállalkozásunk keretén belül készítünk a Zero Waste életmódhoz kapcsolódó, környezetbarát termékeket, az egészséges életmódot képviselő dísztárgyakat, illetve egyedi ásvány ékszereket.
Bachrathy Bendegúz vagyok, és azért hoztam létre a Bendiváriumot, hogy ezeket a könyveket megmentsem, és új gazdát találjak nekik. Rossz belegondolni, hogy annyi fát vágnak ki a papír, így a könyvek gyártásához és ezek mégis a szemétben végzik. Nem beszélve arról, milyen ért ... (tovább)

Munkánk során a természet és a méhek szeretete az elsődleges szempont. Méheink kizárólag mézen telelnek, ami garancia a túlélésre. A Zagyva árterében nyíló számos gyógynövény és vadvirág nektárjából érlelt virágméz mellett akácerdőre és számos kultúrnövényre is ... (tovább)

Okleveles agrárkémikus, növényvédő szakmérnök végzettséggel rendelkezem. Őstermelőként 4 hektár gyümölcsöst gondozok. Várható termékek: meggy, cseresznye, szilva, többféle alma, körte, szőlő, sárgabarack, őszibarack, birs, idővel talán még további gyümölcsök, zölds ... (tovább)
Vegyszermentes gyümölcsök, zöldségek

Tiszaalpáron a Holtág partján igyekszünk a természettel összhangban élni, és ökologikus módon zöldségeket és gyümölcsöt termelni. A szezon elején leveles zöldségekkel készülünk, aztán jön majd a sokféle színű és formájú ízletes szabadföldi paradicsom, cukkini, zöl ... (tovább)

Vészity Katalin vagyok a Csigaporta Ökobázis alapítója. Kistermelőként azokat a javakat kínálom, amit a saját családom asztalára is teszek. Szabadon kapirgáló tyúkjaink és fürjeink tojását, zöldségkrémeket, amelyekhez az alapanyagok nagy része és a fűszerek is a kertünkb ... (tovább)

Mindig is szerettem volna valami kézzel foghatót alkotni. Pár évvel ezelőtt kezdtem el táskákat készíteni. Minden egyes darab elkészítésekor az vezérel, hogy akinek készítem örömét lelje benne. Ezért a kész termékeim mellett varrok egyedi kérések alapján is. A szükség törv ... (tovább)
Termékeim natúr kozmetikumok: Kéz- és testápoló (natúr és mandarin- levendula illóolajjal), Éjszakai regeneráló arckrém (Q10, Hialuronsav, kendermagolaj) , Habszappan (kékszőlő és aloe vera). A krémek növényi, természetes forrásból származó alapanyagból készülnek. Mester ... (tovább)

Házi sütemények, Makramé virágtartó, virágok,

Termékeket rákóczifalván készítem szabadidőmben mert imádok kreatívkodni és sütögetni

a virágtartók zsinórfonalbol, kenderből, pólófonalból készülnek

16 éve kézműveskedem ( üveg és egyéb ékszer) és ezen belül 8 éve készítek kézműves szappanokat. A szappanokhoz saját kecskéink tejét használom és olyan alapanyagokat, amelyek természetesek, és nem jelentenek ökológiai terhelést (pl. nem használok pálmazsírt). Szappanon kí ... (tovább)

Családunk közel harminc éve méhészkedik, abonyi központtal, az utóbbi tíz évben már hivatalosan és ellenőrzötten is bio minősítéssel. A kíméletes és kevés vegyszerhasználat mindig is fontos volt, nemcsak a méz minősége, hanem a környezetkímélő szemléletmódunk miatt i ... (tovább)

Közel 20 éve foglalkozom mezőgazdasággal. Fő profilom a füstölt paprika, illetve régi-új növények vetőmagjait árusítom.
Családunk 30éve foglalkozik gyümölcskertészettel Rákóczifalva térségében. Kezdetben szamócát, őszibarackot, kajszi barackot, szilvát termesztettünk, később kezdtünk el a vegyszermentesen termeszthető, gyógyhatású bogyósokkal foglalkozik, ezek a fekete berkenye és a homoktövi ... (tovább)

Rákóczifalván tevékenykedünk 2014 óta kistermelőként. Jelenleg 13 kecskének és 4 tehénnek a tejét dolgozzuk fel napi szinten. Sajtjaink lágy sajtok, ízesítésében megtalálható natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros. Nyers kecske- és tehéntejet is lehet kapni, ... (tovább)

A LillaMéze mottója a szeretet, egészség kis üvegcsékbe zárva. Nagyszerű ajándék, mert édes, magával ragadó mutatós. Mézet adni és kapni egyaránt öröm.

Molnár-Kun Lilla vagyok, mezőtúri születésű méhész, már több mint 10 éve foglalkozom a méhekkel. Szandasz ... (tovább)

Tiszaföldvári őstermelő, kistermelő vagyok. Családi hagyományokat folytatva kezdtem mezőgazdasági termelésbe. Tanyánkon a szántóföldi növények mellett kertészeti kultúrák is megtalálhatók, melyeket saját napkollektoros aszalóban dolgozunk fel. Az egészség és környezettudat ... (tovább)
besenyszögi vegyszermentes termelő
Sziasztok. Kránicz Kati vagyok, a Sercli Kovászműhely megálmodója. 8 évvel ezelőtt hoztam létre a vadkovászomat, akit azóta is csupa szeretettel, gondoskodással nevelgetek. A hosszú évek során állandóan fejlődtünk - ő és én -, így sikerült egy olyan kovászmagot megalkotni, ... (tovább)
Tiszaföldvári termelő vagyok.
Népi kismesterségek oktatója vagyok, Szolnokon élek. 30 éves ismerkedtem meg a szalmafonással, de a kézművesség több ágával is foglalkozom. Mindvégig fontosnak tartom a magyar népi és kézműves hagyományok megismertetését, megszerettetését.

András gazda és neje Zsuzsi 8 gyermeket nevelnek. 20 éve foglalkoznak gazdálkodással, a kezdetektől biogazdaságként működnek. A biogazdaságra való áttérésnek szigorú feltételei vannak, 3 évbe tellett mire megkapták anno ezt a minősitést. A gazdálkodással töltött évek ala ... (tovább)

Fergéné Berkesi Tünde vagyok. Kézművesként a Tiffany technikával 2011-ben ismerkedtem meg, azóta is folyamatos tanulással és képzésekkel fejlesztem tudásom. Kezdetben apróbb ajándéktárgyakat, díszeket készítettem, mára megrendelések alapján lámpákat is készítek. 2018-ba ... (tovább)