Szolnoki Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Bachrathy Bendegúz vagyok, és azért hoztam létre a Bendiváriumot, hogy ezeket a könyveket megmentsem, és új gazdát találjak nekik. Rossz belegondolni, hogy annyi fát vágnak ki a papír, így a könyvek gyártásához és ezek mégis a szemétben végzik. Nem beszélve arról, milyen ... (tovább)

Munkánk során a természet és a méhek szeretete az elsődleges szempont. Méheink kizárólag mézen telelnek, ami garancia a túlélésre. A Zagyva árterében nyíló számos gyógynövény és vadvirág nektárjából érlelt virágméz mellett akácerdőre és számos kultúrnövényre is ... (tovább)

Vészity Katalin vagyok a Csigaporta Ökobázis alapítója. Kistermelőként azokat a javakat kínálom, amit a saját családom asztalára is teszek. Szabadon kapirgáló tyúkjaink és fürjeink tojását, zöldségkrémeket, amelyekhez az alapanyagok nagy része és a fűszerek is a kertünkb ... (tovább)

Mindig is szerettem volna valami kézzel foghatót alkotni. Pár évvel ezelőtt kezdtem el táskákat készíteni. Minden egyes darab elkészítésekor az vezérel, hogy akinek készítem örömét lelje benne. Ezért a kész termékeim mellett varrok egyedi kérések alapján is. A szükség t ... (tovább)

Mi a Dudás család vagyunk Alattyánról. Méhészek vagyunk szívünkből. Kiváló minőségű méz és mézes termékek széles palettája található nálunk. Jászságban termelt mézeink szeretettel édesítik a napjaitokat.

A Hangák Zöldközösségi Szerveződés célja, együtt lenni, együtt tenni, környezettudatosabban létezni a hétköznapokban és másokat is erre biztatni. Praktikus, és bárki számára érthető és élhető módon szeretnénk ráirányítani a figyelmet arra, hogy a környezetterhelés ... (tovább)

Házi sütemények, Makramé virágtartó, virágok,

Termékeket rákóczifalván készítem szabadidőmben mert imádok kreatívkodni és sütögetni

a virágtartók zsinórfonalbol, kenderből, pólófonalból készülnek

Szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozom 2014 óta többek között napraforgó termesztéssel. Régóta töröm a fejem, hogy hogyan lehetne ennek a fantasztikus növénynek a terméséből egészséges nassolni valót készíteni, ami túlmutat a „szotyizás” egyébként még mindig n ... (tovább)

Családunk közel harminc éve méhészkedik, abonyi központtal, az utóbbi tíz évben már hivatalosan és ellenőrzötten is bio minősítéssel. A kíméletes és kevés vegyszerhasználat mindig is fontos volt, nemcsak a méz minősége, hanem a környezetkímélő szemléletmódunk miatt i ... (tovább)

Közel 20 éve foglalkozom mezőgazdasággal. Fő profilom a füstölt paprika, illetve régi-új növények vetőmagjait árusítom.

Sipos Csilla vagyok, a KisCSILLAg teája megálmodója. Gyógy- és fűszernövény termesztéssel foglalkozom már évek óta. Családanyaként fontosnak tartom, hogy mindenből a legjobbat kapják gyermekeim. A mai rohanó világunkban ez különösen nehéz feladat, hiszen a legtöbb termék t ... (tovább)

Tiszakécskei őstermelö vagyok. A termelés során törekszem a környezettudatos termelésre

Rákóczifalván tevékenykedünk 2014 óta kistermelőként. Jelenleg 13 kecskének és 4 tehénnek a tejét dolgozzuk fel napi szinten. Sajtjaink lágy sajtok, ízesítésében megtalálható natúr, fokhagymás, lilahagymás, snidlinges és kapros. Nyers kecske- és tehéntejet is lehet kapni, ... (tovább)

 Sok éve foglalkozom zöldspárga termesztéssel, Rákóczifalván. A spárga teljesen vegyszermentes termesztésből származik, műtrágyát használunk de nem használunk sem rovarölő-, sem gyomírtószereket. A spárga egy sokoldalúan felhasználható növény.Magas az ásványi anyag ta ... (tovább)

Tiszaföldvári őstermelő, kistermelő vagyok. Családi hagyományokat folytatva kezdtem mezőgazdasági termelésbe. Tanyánkon a szántóföldi növények mellett kertészeti kultúrák is megtalálhatók, melyeket saját napkollektoros aszalóban dolgozunk fel. Az egészség és környezettu ... (tovább)

Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy figyelmet szentel rövid bemutatkozásomnak. Vona Zoltán a becses nevem. 1989 őszén ragadott magával a pékségek semmi máshoz nem hasonlítható illatokkal telt, páradús levegője. 1994 kora nyarán sikeres technikusi vizsgát tettem a nagykőrösi Tol ... (tovább)

Pintérné Józsa Anita vagyok, őstermelő. Mint hobbikertész és háziasszony mindig is törekedtem arra, hogy amennyire csak lehet csökkentsem ökológiai lábnyomomat. Két éve bukkantam a luffa tökre, ami kiválthatja a háztartásban használt műanyag szivacsot, sőt akár az arctiszt ... (tovább)

Rákóczifalván termelünk epret őstermelőként, szerelemből! 8 éve kezdődött minden...mindig tartogat számunkra meglepetést és ezt élvezzük benne a legjobban, hogy nem kiszámítható, soha nem unalmas! Műanyag dobozos kiszerelés újrahasználjuk, köszönjük,ha vissszahozod.

besenyszögi vegyszermentes termelő

Sziasztok. Kránicz Kati vagyok, a Sercli Kovászműhely megálmodója. 8 évvel ezelőtt hoztam létre a vadkovászomat, akit azóta is csupa szeretettel, gondoskodással nevelgetek. A hosszú évek során állandóan fejlődtünk - ő és én -, így sikerült egy olyan kovászmagot megalkotni, ... (tovább)

Tiszaföldvári termelő vagyok.

100% Natur környezettudatos termékek, kézzel szeretettel készítve a Supe®dogHome-ból.

A népi kismesterségek oktatója vagyok, Szolnokon élek. 30 éve ismerkedtem meg a szalmafonással, de a kézművesség több ágával is foglalkozom. Mindvégig fontosnak tartom a magyar népi és kézműves hagyományok megismertetését, megszerettetését, továbbá a természetes anyagokb ... (tovább)

A Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület célja a Tisza folyó vízgyűjtőjén élők megélhetési lehetőségeinek javítása, árvízi és környezeti biztonságának növelése, a Tisza ökológiai értékeinek megőrzése és gyarapítása, hogy e táj lakói jó életminőségben és bizt ... (tovább)
BBQ és grill fűszer manufaktúra

András gazda és neje Zsuzsi 8 gyermeket nevelnek. 20 éve foglalkoznak gazdálkodással, a kezdetektől biogazdaságként működnek. A biogazdaságra való áttérésnek szigorú feltételei vannak, 3 évbe tellett mire megkapták anno ezt a minősitést. A gazdálkodással töltött évek ala ... (tovább)

Fergéné Berkesi Tünde vagyok. Kézművesként a Tiffany technikával 2011-ben ismerkedtem meg, azóta is folyamatos tanulással és képzésekkel fejlesztem tudásom. Kezdetben apróbb ajándéktárgyakat, díszeket készítettem, mára megrendelések alapján lámpákat is készítek. 2018-ba ... (tovább)

Alkotó vagyok. Mit is? Természetes és művészi hennát festek. Testnek és léleknek. Krétafestéssel táblákat Neked vagy vállalkozásodnak. Ékszert, régiből újat. FalakaT, vásznakat. Közösségben és magánakcióként.